Aan de slag met klussen, projecten of renovaties? Dit is belangrijk!

Ongeacht de tijd van het jaar: wanneer je een eigen huis hebt, is er eigenlijk altijd wel iets te doen. Of het nou het plaatsen van die laatste plintjes is, het behangen van de kinderkamer of eindelijk die uitbouw realiseren, er staat altijd wel iets op de planning (of die van je vrouw). Er zijn talloze pagina’s volgeschreven over hoe je jouw volgende project het beste kunt starten, maar begin in alle gevallen eerst met je gereedschap en materiaal. Hoewel het verstandig lijkt om direct te starten, bespaar je juist veel tijd door eerst een paar uur te nemen voor de voorbereidingen. 

Goed gereedschap en materiaal zijn van enorm belang 

Het maakt niet uit hoe groot of klein je volgende klus is, je bent altijd afhankelijk van je materiaal en gereedschap. Materialen heb je vaak nog wel liggen, zoals schroeven, plaatjes en spijkers. Groter materiaal bestel je van tevoren, waarbij het goed is om te kiezen voor kwaliteit. Zelfs wanneer dit iets duurder is, verdient dit zichzelf toch wel terug dankzij de levensduur of het gemak tijdens het werken met het materiaal.

Gereedschap is een ander verhaal. Helaas besteden we vaak veel te weinig tijd aan ons gereedschap. We verzamelen van alles door de jaren heen, vervangen gereedschap dat kapot is en kijken eigenlijk zelden eens rustig naar wat we hebben. Zeker voor accugereedschap gaat dit op, want dit wordt ofwel te lang in matige staat gebruikt of veel te snel vervangen.

Wanneer je gereedschap met een accu niet meer optimaal werkt, is het in 99% van de gevallen genoeg om de accu te vervangen. Een nieuwe vervangende Hitachi accu of accu van Bosch, Makita of DeWalt zorgt ervoor dat je gereedschap weer zo goed als nieuw is. Die vervangende accu’s zijn beter en aanzienlijk goedkoper dan de originele accu’s. Om het nog mooier te maken: die vervangende Hitachi accu kun je zelfs online bestellen en de volgende werkdag al geleverd krijgen! Zo weet je zeker dat je volgende klus of project niet alleen een stuk sneller afgerond wordt, maar dat het ook aanzienlijk leuker werken is voor jou. Meer informatie vind je op de website van Accu-Machine.nl.

 

Scroll naar boven